Wat vind jij van de genomineerden voor de Blue Innovation Awards? Wie is jouw favoriet en mag van jou de Blue Inspirational Wave in de wacht slepen? Laat je stem horen op 25 oktober 2021. 

Op 25 oktober maken we de winnaars van de Blue Innovation Awards bekend tijdens een slotshow in het Belgisch paviljoen in Dubai in het kader van Expo 20 en G-STIC Dubai.

We reiken daarbij prijzen uit in vier categorieën: Blue Innovation Wave (voor kmo's); Corporate Blue Innovation Wave (voor grote bedrijven); Blue Innovation Swell (samenwerkingsinitiatieven); en Blue Innovation Captain (overheden).

Teaser Blue Innovation Awards

Tijdens deze show reiken we ook een publieksprijs uit. Daarvoor rekenen we op jullie medewerking. Stem voor jouw favoriet en wie weet sleept die de Blue Inspirational Wave in de wacht. 

Hieronder vind je alvast nog eens de namen van de acht inzendingen. Wil je graag nog eens bekijken waar het precies om gaat? Bekijk meer gedetailleerde informatie over de kandidaten. 

Praktisch

Je kan deelnemen aan de stemming voor de Blue Inspirational Award op maandag 25 oktober vanaf 16u45. We werken hiervoor met Slido. Scan de QR-code hierboven in of ga naar slido.com en geef bovenstaande code in. Selecteer vervolgens jouw favoriet.

De QR-code en de slido-code worden op maandag 25 oktober bekendgemaakt en verschijnen dan ook op onze website.

Over de Blue Innovation Awards

De Blue Innovation Awards zijn een initiatief van De Blauwe Cluster om innovatieve projecten, producten en diensten in de blauwe economie in de schijnwerpers te plaatsen. Dit jaar worden de winnaars in vier categorieën bekendgemaakt in Dubai binnen het kader van G-STIC en de Wereldexpo 2020. 

Ook lid worden?

De Blauwe Cluster werd erkend door de Vlaamse overheid als zesde Vlaamse speerpuntcluster. Om optimaal van de unieke diensten van de cluster gebruik te maken en voor de verdere uitbouw van uw netwerk is lid worden een troef.