Geen nieuwjaarsreceptie, wel een spraakmakend alternatief

Het coronavirus heeft aardig roet in het eten gestrooid van de traditionele nieuwjaarsreceptie. Het zit er dan ook voorlopig nog niet in om bij een hapje en een drankje elkaar beter te leren kennen, te netwerken en visitekaartjes uit te delen. Hoog tijd dus voor iets nieuws.
Nieuws
20 januari 2021
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Bij De Blauwe Cluster beseffen we maar al te goed het belang van fysieke events zoals nieuwjaarsrecepties. Dergelijke momenten zijn bijzonder waardevol om bedrijven met elkaar in contact te brengen en potentieel nieuwe zakelijke samenwerkingen op touw te zetten. Normaal gezien zetten we dan ook sterk hierop in.

In de huidige omstandigheden is het echter onmogelijk om een fysiek event te organiseren. Bovendien zagen we een online gebeuren niet als een valabel alternatief, want we hebben bij heel wat mensen al een zekere moeiheid ten opzichte van online events opgemerkt.

the blue sessions

In deze tijden van beperkt sociaal contact besloten we in te zetten op verbondenheid en in te zoomen op de mensen die de blauwe economie mee vorm geven. We namen Tine Embrechts onder de arm, en stuurden haar naar interessante figuren in Vlaanderen om naar hun verhaal te luisteren.

Het resultaat is een mooie podcast met verrassende verhalen van boeiende figuren binnen de blauwe economie. Onze leden en partners ontvangen deze exclusief in hun mailbox op vrijdag 22 januari. De teaser voor de podcast kan je hieronder bekijken.

Wil je onze podcast ook eens beluisteren? Wegens de rechten op de muziek en gezien de afspraken met de deelnemers zetten we de link niet publiek, maar we bezorgen je die wel graag op persoonlijke basis. Stuur hiervoor een mailtje naar info@blauwecluster.be.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.