Adres: 
Flanders' Food
8500 Kortrijk
België
Datum: 
donderdag 24 februari 2022 - 09:00 t/m 17:00
Info:
Afgelopen
donderdag 24 februari 2022 - 09:00 t/m 17:00

In Vlaanderen kampen we met een tekort aan water in de bodem. Dat brengt voor onze bedrijven heel wat uitdagingen met zich mee. Het is dan ook belangrijk om de hoeveelheid water die in bedrijfsprocessen gebruikt wordt zoveel mogelijk te beperken en gebruikt water maximaal te hergebruiken.

Wil je als bedrijf inzetten op waterbesparing en waterhergebruik? Houd dan zeker 24 februari vrij in je agenda, want op die dag gaan speerpuntclusters Flanders' Food en De Blauwe Cluster dieper in op beide thema's en helpen we je te bepalen waar voor jouw bedrijf kansen en opportuniteiten liggen. 

Programma

Hieronder vind je het voorlopige programma van het event.

09:00 Ontvangst met onthaalreceptie
09:30

Demonstratieworkshop 'hoe aan de slag met sensoren en datamanagement in waterbeheer'
Universiteit Gent

12:30 Ontvangst met lunch
13:30

Waterbeheer: hoe begin je eraan
Flanders' FOOD & VITO

14:00 Hoe kan je op water besparen
14:15 Hoe kan je water hergebruiken
Pantarein & Brouwerij Haacht
14:30 Panelgesprek: Waarom op water besparen & waarom water hergebruiken
15:00 Pauze
15:15 Netwerkbeurs met rondleiding langs watertechnologieleveranciers, consultancybedrijven en veg-i-tec
16:00 Netwerkrecepie
17:00 Einde van het event

 

Binnen het kader van het Smart WaterUse-project wordt onder andere de waterbarometer ontwikkeld.

Praktisch

Dit evenement kadert binnen het project Smart WaterUse, dat inzet op slim gebruik van de beschikbare watervoorraden in Vlaanderen.

De deelnameprijs is als volgt:

Leden gebruikersgroep Smart WaterUse voormiddag: gratis
namiddag: gratis
volledige dag: gratis
Leden van De Blauwe Cluster en partners

voormiddag: € 75
namiddag: € 250
volledige dag: € 300  

Externe bedrjiven voormiddag: € 75
namiddag: € 300
volledige dag: € 350

De specifieke modaliteiten om in te schrijven voor dit evenement worden later nog bekendgemaakt.