Adres: 
MCA Labs, De Gerlachekaai 20
2000 Antwerpen
België
Datum: 
maandag 25 oktober 2021 - 16:00
Info:
Afgelopen
Activiteit voor leden en niet-leden
Eigen activiteit
maandag 25 oktober 2021 - 16:15 t/m 20:00

Maak kennis met interessante spelers en projecten in de blauwe economie, verdiep je in innovatie en wees getuige van de uitreiking van de prestigieuze Blue Innovation Awards.

Meer dan een jaar lang heeft corona ons sociaal leven op een laag pitje gezet. Recepties, netwerkmomenten en andere evenementen, we hebben het allemaal eventjes moeten missen. Hoog tijd dus om een feestje te bouwen binnen de blauwe economie. 

We nodigen jullie dan ook graag uit om op 25 oktober naar Antwerpen te komen voor de Blue Innovation Party Antwerp. We trakteren jullie graag op een drankje en diverse gerechtjes, om dan samen de uitreiking van de Blue Innovation Awards live mee te volgen vanuit Dubai.

Na de uitreiking gaan een aantal boeiende sprekers dieper in op hun visie op de blauwe economie. Ten slotte kan je nog even netwerken en genieten van een dessertenbuffet.

We willen graag MCA Labs bedanken voor het ter beschikking stellen van de unieke locatie en voor de uitstekende samenwerking bij de organisatie van dit event.

Programma

16u00 Ontvangst met bubbels
16u30 Verwelkoming
Bart Huybrechts (Managing Director MCA) en Ann Overmeire (COO De Blauwe Cluster)
16u45

Feestelijke Uitreiking Blue Innovation Awards
Live-uitzending van de uitreiking in Dubai

17u50 Keynote speakers 
- De rol van de Marine in de blauwe economie
Divisieadmiraal Jan De Beurme (Belgische Marine)

- Visie op vraaggedreven innovatie
Eric Finé, Business Development Manager (Smulders)

18u30    Netwerking met dessertenbuffet

 

Praktisch

Het event vindt plaats in de Philippe Saverys-zaal, die gelegen is in de gebouwen van MCA Labs. De capaciteit is beperkt tot een 70-tal personen. Wil je graag deelnemen aan de Blue Innovation Party? Schrijf je snel in.

Deelname is gratis voor alle leden en partners van De Blauwe Cluster volgens lidmaatschap. Andere geïnteresseerden betalen een bijdrage van € 100. Je hebt een Covid Safe Ticket nodig om te kunnen deelnemen.  

Op de site zelf is er geen parkeermogelijkheid, maar op wandelafstand heb je onder andere Q-Park Steendok en de Gedempte Zuiderdokken.