Adres: 
GreenBridge, Wetenschapspark 1
8400 Oostende
België
Datum: 
vrijdag 20 september 2019 - 13:00 t/m 16:55
Info:
Afgelopen
Externe activiteit

Waarom een job fair?

GreenBridge merkt dat bedrijven die actief zijn in de blauwe economie vaak minder bekend zijn bij het brede publiek, onder meer omdat het over relatief jonge sectoren gaat met een grote mate van specialisatie, zoals bijvoorbeeld offshore windenergie. Met deze job fair willen de organisatoren de kans geven aan bedrijven om hun activiteiten en job mogelijkheden in de kijker te zetten. Tevens maken de studenten en het uitgenodigde brede publiek kennis met deze boeiende en groeiende industrie. 

Waarom mee doen?

De Job Fair beoogt volgende zaken: 

  • Mensen kennis laten maken met de Blauwe Economie 
  • Bedrijven in de kijker zetten (België heeft heel wat mooie bedrijven actief in deze sector)
  • Matchmaking tussen bedrijven en een mogelijks nieuwe medewerker. We mikken op een actieve rekrutering via universiteiten, hogescholen, technische scholen, en ook vijftigplussers zijn welkom. 
  • Last but not least, heel wat jongeren uit West-Vlaanderen, kiezen voor een job meer in het binnenland of blijven plakken na hun studies. We hopen ook hen warm te maken in die zin, dat ze voor een toffe job met een zekere mate aan uitdaging, hun eigen provincie niet hoeven te verlaten.

Deelnameprijs

150 € voor KMO's en 250 € voor grote bedrijven

Contact:

bluegrowthsummerschool@ugent.be

059/24 27 35

De Job Fair sluit aan op de populaire Blue Growth Summer School die door dezelfde partners wordt georganiseerd en waar heel wat (inter)nationale studenten aan deelnemen met een achtergrond in (bio-)ingenieur, exacte wetenschappen of met een specifieke interesse voor de maritieme context.